Håkan Hellström Konsert

Plats: Tyrol, Gröna Lund
Pris: Inget alls eftersom att det var ett genrep (för skandinavium)/personalfest
Sällskap: Pappa och bästa vännen Agnes


Ja såhär började den här sagan: Jag mötte upp Agnes i stan. Påvägen dit hade pappa ringt och sagt att vi var tvungna att vara där mellan 6 och 7 om vi skulle kunna komma in (konserten skulle börja 8) Det här hade vi inte räknat med så vi fick i stort sett slänga i oss sushin och sen sätta oss på språvagnen til Grönan.
Väl där mötte vi upp pappa och gick in. Det var då den stora chocken kom.
Inte en människa framför scénen?! Vi haffar en som jobbar där och frågar var alla är?
Han säger att dom flesta inte kommit och det är mest matgäster.

Jag och Agnes byter en blick och börjar rusa mot mittenplatsen längst fram (japp det var självförnedrande men sånt står man ut med) När vi kommer dit så vara det bara att sätta sig ned och vänta. Klockan var väl 20 i 7 eller något sånt. Vi satt där och drack sprite och vatten och väntade, väntade och väntade.
Runt halv 8 kommer de två andra tjejer som oxå springer fram (trots att det bara var jag och Agnes i publiken) och sätter sig brevid oss. Vi börjar snacka med dom och hade kul, Elin och Clara hette dom trevliga tjejorna :D
Sen, några minuter över åtta när en snubbe redan vart framme på scénen och snackat om lite random saker, KOMMER SJÄLVASTE HÅKAN HELLSTRÖM.

Skrik. Panik. Glädje. Skratt. Galen. Taggad till tusen. Så kan man väl beskriva mitt sinnestillstånd hihi.
I alla fall så var det hans längsta spelning någonsin (enligt han själv) han höll på i 2 och en halv timme. Och på den tiden hann han med i stort sett alla bra låtar. Det går inte att förklara hur bra det var, så jag tänker inte ens försöka...
Favoriterna var Ramlar (jävlar vilket drag det var alla i publiken, nu var hela golvet fullt, fattar inte vad dom kom ifrån när det nyss hade vart 4 pers? I alla fall skrek alla ut texten och det var helt underbart!), Tro & Tvivel (älskar när man kan HELA texten och bara kan skrika ut allt!) och Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg, för den kan alla!
Jag tror jag rörde hans hand 2-3 gånger, och en av gångern höll han mig i båda händerna och titta mig rakt i ögonen.... (Ja jag låter fett förälskad)
Och något jag aldrig kommer glömma är hur han i Tro & Tvivel när han sjöng "Unga och glömska" och så pekade han på mig, Agnes och våra konsertkompisar (Elin och Cajsa)

Efter konserten gick han och alla gick förutom vi 4, vi stod kvar och skrek. Jag vet jättetöntigt men hehe..
Och då komemr en säkerhets-kille och kastar ut plektrumet som Håkan hade använt! Elin fick det, eller ja vi kan väl säga att alla 4 slogs om det men hon som fick tag på det först x) Men sen kasta han ut tre andra plektrum! Alla fick ett varsitt! Fast vi fick ju inte självaste Håkans men ändå :D Får inte glömma att Agnes lyckades tjuva åt sig en trummpinne precis i slutet av konserten, trummis räckte det till henne!
Men i alla fall, efter plektrum så såg jag bara hur han sträckte ut två papper oxå mot oss. Jag KASTAR mig fram och får tag på båda två, det visade sig vara två låtlistor! Jag tog bara den ena den andra fick Elin och Clara.

I alla fall, EN SJUKT BRA KVÄLL. Minne för livet ♥
 

Ps. Man fick inte ta bilder, jag tog två ändå men vill inte lägga upp dom här där alla kan ta dom... ;) Så ni fick en annan bild istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0